Απίστευτο ποσό θα εισπράξει ο Ρανιέρι!

Ο τρομερός όρος στο συμβόλαιο του με την Λέστερ

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ζει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αγγλία και φυσικά ο Ιταλός έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα media του κόσμου. Εκτός πάντως από τη φήμη του που εξαπλώνεται, θα εκτοξευτεί και ο τραπεζικός του λογαριασμός!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι, συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, δεν δίστασε να ζητήσει να μπει στο συμβόλαιό του, μπόνους κατάκτησης τίτλου.Αν και η απαίτησή του αρχικά ήχησε παράξενα στα αυτιά όσων είχε απέναντί του, τελικά πέτυχε να μπει όρος στο συμβόλαιο πως αν η Λέστερ τερμάτιζε στην 1η θέση της Πρέμιερ Λιγκ τον Μάιο, τότε εκτός από όσο προέβλεπε το συμβόλαιό του, θα εισέπραττε ακόμη 6,3 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός όρος. Ο Ρανιέρι ζήτησε να εισπράξει 127.000 ευρώ για κάθε μία θέση πάνω από τη 17η στην οποία θα τερμάτιζε η Λέστερ. Αυτό σημαίνει πως με τη λήξη της σεζόν, το έμβασμα θα ανέλθει στα 8,3 εκατομμύρια ευρώ και θα αφορά μόνο τα μπόνους κατάκτησης του τίτλου!