Απίστευτο θρίλερ με τις τηλεοπτικές άδειες!

Συνεχίζεται η διαδικασία στην Αθήνα

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Οι καναλάρχες και τα επιτελεία τους παραμένουν… κλειδωμένοι στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες «ζουν» την πιο κρίσιμη και καθοριστική φάση της διαδικασίας, καθώς οι τρεις άδειες έχουν «κλειδώσει». Ως εκ τούτου έχει μείνει μόνο μία ελεύθερη και οι πέντε υποψήφιοι θα τα παίξουν όλα για όλα για να μην μείνουν εκτός… κάδρου!

Με βάση αυτά τα δεδομένα η διαδικασία αναμένεται να εξελιχθεί στο απόλυτο «θρίλερ» και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να… ξημερώσουν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης όλοι οι εμπλεκόμενοι! Καθώς ακόμα και όταν «κλειδώσουν» όλες οι άδειες, θα απαιτηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να συνταχθούν όλα τα απαιτούμενα πρακτικά, να συνυπογραφούν από όλους τους συμμετέχοντες και να συνταχθεί η κυβερνητική ανακοίνωση που θα δοθεί στην δημοσιότητα, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες για την αποχώρηση των αντιπροσωπειών.

Την ίδια ώρα κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο τα σενάρια που είδαν για τους… τρεις νικητές! «Ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής», ανέφεραν χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι το γεγονός πως παραμένει άγνωστο ποιοι μέχρι τώρα έχουν πάρει άδεια αποτελεί τεκμήριο του αδιάβλητου του διαγωνισμού.

Σχετικά άρθρα