Απίστευτο τρολάρισμα της Huawei στην Apple

Η κόντρα των δύο εταιρειών αυξάνεται

Η Huawei βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να τρολάρει την Apple για την αυτονομία των νέων iPhone, μοιράζοντας power banks της Huawei σε όσους είχαν “κατασκηνώσει” έξω από Apple Store στη Σιγκαπούρη για να αγοράσουν πρώτοι τα νέα iPhone Xs και Xs Max.

Μια ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση των iPhone Χs, Xs Max και XR, η Huawei τρόλαρε την Apple ευχαριστώντας την που δεν άλλαξε με τα νέα iPhone μιας και θεώρησε πως δεν έφεραν κάτι καινούργιο στην αγορά. Αυτό που θέλει να τονίσει με αυτήν την κίνηση είναι πως στην παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro στις 16 Οκτωβρίου θα αποκαλυφθεί πως γίνεται μια πραγματική αναβάθμιση ναυαρχίδας, κάτι για το οποίο είχε τρολάρει και τη Samsung μετά την παρουσίαση του Galaxy Note 9.

Η Huawei όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά μιας και εκπρόσωποι της εταιρείας εμφανίστηκαν στην ουρά αναμονής για τα νέα iPhone Xs και Xs Max σε Apple Store στη Σιγκαπούρη και μοίρασαν power banks των 10000mAh σε όσους είχαν “κατασκηνώσει” για να αγοράσουν πρώτοι τα νέα iPhone. Τα power bank της Huawei είχαν στη μια πλευρά τυπωμένο το μήνυμα “Ορίστε ένα power bank. Θα το χρειαστείτε”.

Τα power bank είχαν αξία περίπου 60 δολάρια το κάθε ένα και μοιράστηκαν σε 200 καταναλωτές που περίμεναν από τις 23:00 της προηγούμενης ημέρας στην ουρά για τα νέα iPhone, σε μια προσπάθεια της Huawei να τρολάρει τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας των iPhone Xs και Xs Max, τα οποία έχουν μπαταρία χωρητικότητας 2658mAh και 3174mAh αντίστοιχα, τη στιγμή που το P20 Pro διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 4000mAh.

Θα πρέπει να τονίσουμε όμως πως η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας δεν εξασφαλίζει και μεγαλύτερη αυτονομία σε ένα smartphone μιας και το software σε συνδυασμό με το hardware παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση ενέργειας μιας συσκευής.

Σχετικά άρθρα