Απίστευτο τρολλάρισμα από Πανσερραϊκό

Στόχος του η Χρυσηίδα Δημουλίδου

Ο Μπομπ Ντίλαν ήταν ο μεγάλος νικητής του Νόμπελ Λογοτεχνίας 2016 και ο Πανσερραϊκος ξέσπασε μέσω Facebook, κάνοντας λόγο για κατάφωρη αδικία στην… Χρυσηίδα Δημουλίδου!

Ποιός Μπομπ Ντίλαν; Η απόφαση της Σουηδικής Ακαδημίας να απονείμει το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 2016 στον Αμερικανό καλλιτέχνη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της… ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η οποία έχοντας διάθεση για χιούμορ υποστήριξε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook ότι η συγκεκριμένη απόφαση συνιστά αδικία απέναντι στην συντοπίτισσα μυθιστοριογράφο, Χρυσηίδα Δημουλίδου!

“Κάπου εδώ πρέπει να πάρουμε θέση σαν επίσημος Πανσερραϊκός για την κατάφωρη αδικία της συντοπίτισσας μας Χρυσηίδας Δημουλίδου από την Σουηδική Ακαδημία!

Ας ελπίσουμε στο φετινό πρωτάθλημα να μην νιώσουμε και μεις τέτοια κατάφωρη αδικία! #Χρυσούλα_έχεις_το_Νομπελ_της_καρδιάς_μας #γκρεμίστε_την_παράγκα_του_Μπομπ_του_Ντίλαν #ο_Ντίλαν_και_η_Κολομβία_να_κερδάνε”, ήταν το επικό σχόλιο των ανθρώπων που διαχειρίζονται την επίσημη σελίδα του Πανσερραϊκού στο Facebook.

Σχετικά άρθρα