Απίστευτος συνωστισμός σε beach bar! (video)

Σύνθημα «Δεν υπάρχει κορονοϊός!»

Όχι μόνο δεν τήρησαν ούτε τα προσχήματα, αλλά φώναζαν και τραγουδούσαν «δεν υπάρχει ιός» μόνο πάρτι κι αλκοόλ! Οι εικόνες συνωστισμού σε beach bar στην Κάτω Αχαΐα είναι το λιγότερο αποκαρδιωτικές κι αποδεικνύουν περίτρανα ότι η ατομική ευθύνη πάει περίπατο. Εκατοντάδες νέοι, ο ένας πάνω στον άλλο, χόρευαν υπό τους ρυθμούς χιπ χοπ μουσικής και με την εικόνα τους «ωθούν» την κυβέρνηση να επαναφέρει μια ώρα αρχύτερα τα lockdown σε τοπικό επίπεδο.

Ηδη, ο Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε ότι ο κ. Μητσοτάκης εισηγήθηκε στην επιτροπή λοιμωξιολόγων να γίνει απαγόρευση των πανηγυριών, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου, μιας και η γενικότερη χαλάρωση, μόνο τροχοπέδη μπορεί να αποτελέσει για την έξοδό μας από την υγειονομική κρίση του κορονοϊού.

Στο beach bar, το χθεσινό event διαφημιζόταν εδώ και μέρες από την σελίδα της ίδιας της επιχείρησης στο Instagram. Οι υπεύθυνοι του beach bar ήταν εκείνοι μάλιστα που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα social media, παρουσιάζοντας με καμάρι το γεγονός ότι η επιχείρησή τους γέμισε ασφυκτικά.

Ωστόσο, με ανάρτησή τους στο facebook ενημέρωναν για το πάρτι ότι «Λόγω των μέτρων που υπάρχουν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προσέλευση στο Party θα γίνεται μόνο με κράτηση! Παρακαλώ όπως κάνετε την κράτηση άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας ! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση Sao Team !»

Σχετικά άρθρα