11.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2025

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η αστυνομία διέλυσε την ειρηνική διαδήλωση στο Σύνταγμα! (video)

Σε κυνηγητό έχει εξελιχθεί η διαδήλωση στο Σύνταγμα για την συμπλήρωση δύο χρόνων από την δολοφονία 57 ανθρώπων στα Τέμπη.

Την ώρα που ο κόσμος είχε επιστρέψει στην Πλατεία Συντάγματος μετά τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα, υπήρχε μια ένταση στην είσοδο του προαυλίου της Βουλής, όπου κουκουλοφόροι πετούσαν πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ.

 

Παρ’ όλα αυτά οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδειχναν πως δεν ασχολούνται με αυτό το σημείο, κάτι που είναι αρκετά περίεργο.

 

Αντ’ αυτού δόθηκε εντολή να γίνει επίθεση στον κόσμο που διαδήλωνε ειρηνικά μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος με δύο «αίαντες» και με νέα ρίψη χημικών και κρότου λάμψης, δημιουργώντας φυσικά και πάλι χάος, με τον κίνδυνο να υπάρξει ποδοπάτημα και πιθανόν μια νέα τραγωδία!

Πραγματικά απίστευτα πράγματα!

Πάντως, αφού ηρέμησε η κατάσταση λίγα λεπτά αργότερα, οι διαδηλωτές επέστρεψαν στο Σύνταγμα και η διαμαρτυρία συνεχίζεται.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα