“Από έναν Μητσοτάκη δεν θα περίμενα τίποτα καλύτερο”

Τι σχολίασε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών

Τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη Λάρισα, σχολίασε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Από έναν Μητσοτάκη δεν θα περίμενα τίποτα καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ευτυχώς που η Ελλάδα έχει ικανούς σαν τον κ. Μητσοτάκη» συνέχισε, στο ίδιο ύφος, σημειώνοντας ότι «όταν η χώρα δέχεται χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι θλιβερό και μικρόψυχο να προσπαθεί κανείς να αντλήσει πολιτικά οφέλη».

Σχετικά άρθρα

Μεγαλύτερη απειλή ο Σόιμπλε από τον Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπολύει το αμερικανικό περιοδικό Newsweek. Το αμερικανικό περιοδικό χαρακτηρίζει ως μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωζώνη τον Σόιμπλε από τον Τσίπρα. «Ο Σόιμπλε αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωζώνη από τον Τσίπρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το Newsweek. Ο Τόμας Ράιτ, διευθυντής του Project on International Order and Strategy […]

2 Σχόλια

    1. ρε τον εθνοσωτήρα, τον …κούλη… θα μας τρελάνεις!!! εκτός και αν δεν έχω καταλάβει, την ειρωνεία σου… φώτισε με, σε παρακαλώ πολύ!!!

      (όχι δεν είμαι αριστερός, ούτε δεξιός… , αλλά ούτε και κεντρώος! βασικά δεν είμαι τίποτα και πλέον – μετά και την κυβίστηση του δημοψηφίσματος – δεν πιστεύω και κανέναν!)

Comments are closed.