Αποκάλυψη ή απάτη; Μπορεί ο θρυλικός ράπερ Tupac να είναι ακόμα ζωντανός;

Μία απίστευτη ομολογία ενός συνταξιοδοτημένου αστυνομικού

Μία απίστευτη ομολογία ενός συνταξιοδοτημένου αστυνομικού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο David Myers ισχυρίζεται ότι ο θρυλικός ράπερ Tupac Shakur του είχε δώσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια για να τον βοηθήσει να σκηνοθετήσει τον θάνατό του.

Ο Tupac Shakur (ή 2Pac, όπως ήταν γνωστός στο κοινό του) δολοφονήθηκε το 1996 σε ηλικία μόλις 25 ετών, στο απόγειο της δόξας του, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

Η υπόθεση της δολοφονίας του δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και αποτέλεσε πηγή εικασιών για χρόνια. Σήμερα ωστόσο, ο Myers, ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για μία στημένη υπόθεση, στην οποία συνέβαλε και ο ίδιος. «Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι έκανα. Ντρέπομαι που ξεπουλήθηκα με αντάλλαγμα τα χρήματα. Δεν μπορώ να πεθάνω χωρίς να πω την αλήθεια», λέει σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Mirror.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, περισσότεροι από 30 άνθρωποι δωροδοκήθηκαν για να βοηθήσουν τον Tupac να σκηνοθετήσει τον θάνατό του, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, γιατρών και μαρτύρων. Στην υπόθεση φέρεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο Suge Knight, που βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί για δολοφονία.

Όπως ισχυρίζεται ο Myers, ο 2Pac πλήρωσε 50.000 δολάρια για να μεταφερθεί άλλο πτώμα στο νεκροτομείο. Ωστόσο, η ομολογία του αστυνομικού αμφισβητείται από πολλούς, καθώς ένα από τα αρχικά site που μετέδωσαν την είδηση χρησιμοποίησε ψεύτικες φωτογραφίες που υποτίθεται ότι απεικόνιζαν τον ετοιμοθάνατο άντρα στο νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Comments are closed.