Αποκάλυψη βόμβα: O Tραμπ πλήρωνε 750 δολάρια φόρους το χρόνο!

Δεν έχει πληρώσει ούτε δολάριο τα 10 χρόνια από τα τελευταία 15 έτη

Οι Νew York Times συγκέντρωσαν όλα τα φορολογικά στοιχεία του Ντόναλντ Τραμπ για περισσότερες από δύο δεκαετίες, αποκαλύπτοντας περιουσιακά στοιχεία, τεράστιες διαγραφές, μια μάχη ελέγχου και εκατοντάδες εκατομμύρια χρέους που οφείλονται.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πλήρωσε 750 δολάρια σε ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος τη χρονιά που κέρδισε την προεδρία. Τον πρώτο χρόνο του στον Λευκό Οίκο, πλήρωσε άλλα 750 δολάρια. Δεν είχε καταβάλει καθόλου φόρους εισοδήματος σε 10 από τα προηγούμενα 15 χρόνια – κυρίως επειδή ανέφερε ότι έχασε πολύ περισσότερα χρήματα από ό, τι έκανε, αποκαλύπτουν σε άρθρο τους οι New Yortk Times.

Καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος διεξάγει τη προεκλογική του εκστρατεία, οπού σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, τα οικονομικά του βρίσκονται υπό πίεση, περιτριγυρισμένα από απώλειες και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια χρέους που οφείλονται προσωπικά. Επίσης, εκκρεμεί μια δεκαετής μάχη ελέγχου με την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων για τη νομιμότητα μιας επιστροφής φόρου 72,9 εκατομμυρίων δολαρίων που ισχυρίστηκε και έλαβε, αφού δήλωσε τεράστιες απώλειες. Μια αντίθετη απόφαση θα του κόστιζε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά άρθρα