Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Νικολέττας Ράλλη στα χέρια χάκερς!

Είδε με έκπληξη προσωπικές στιγμές δημοσιευμένες στο διαδίκτυο

Θύμα των «ροζ χάκερς» έπεσε η Νικολέττα Ράλλη που είδε με έκπληξη φωτογραφίες της σε προσωπικές στιγμές δημοσιευμένες στο διαδίκτυο.

Το θέμα είχε ξεσπάσει το 2014 στην Αμερική όταν αρκετά επώνυμοι έπεσαν θύματα του λεγόμενου cracking (ράγισμα). Ο cracker κατάφερε να «σπάσει» το Cloud και να αποσπάσει υλικό από τις συσκευές διάσημων θυμάτων.

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θύμα του cracking φέρεται να έπεσε και η Νικολέττα Ράλλη, η οποία πριν από μερικές ημέρες, βρέθηκε στον 13ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, όπου στεγάζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων.

Η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε ότι άγνωστοι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο κινητό της και τις απέσπασαν υλικό με πολύ προσωπικές στιγμές που δεν είχε στείλει ποτέ σε κανέναν. Σε αυτές η Νικολέττα Ράλλη απαθανατίζεται μόνη της αλλά και με πρώην σύντροφό της σε προσωπικές στιγμές. Μάλιστα οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδα που διαφημίζει ότι έχει στην κατοχή της «σεξουαλικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο από ερασιτέχνες και διάσημες Ελληνίδες μοντέλα, τραγουδίστριες, πορνοστάρ, ηθοποιούς, τηλεπαρουσιάστριες».

H παρουσιάστρια έμαθε τυχαία για τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στη μήνυσή της ζήτησε από τους αστυνομικούς να κινήσουν τις ενέργειες προκειμένου το υλικό να κατέβει από την ιστοσελίδα αλλά και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της διαρροής.

Σχετικά άρθρα