Απολύθηκε η μετρ καφετέριας λόγω Αντώνη Σαμαρά

Έχασε την δουλειά της επειδή δεν τον αναγνώρισε και δεν του βρήκε τραπέζι

Έχασε τη δουλειά της η μετρ του ιστορικού καφέ «Zonar’s» στην Αθήνα, καθώς δεν αναγνώρισε τον πρώην πρωθυπουργό και αρνήθηκε να του βρει τραπέζι, καθώς δεν είχε κάνει κράτηση.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό μπιστρό και ο ίδιος είναι από τους τακτικούς πελάτες του. Συχνά ο Μεσσήνιος πολιτικός επιλέγει να κάνει ραντεβού του εκεί, συνδυάζοντας τις επαφές του με μικρά και απολαυστικά διαλείμματα, καθώς το κατάστημα είναι διάσημο για τις υπηρεσίες του. Το στέκι των Αθηναίων, όμως, έκρυβε μια δυσάρεστη εξέλιξη για την προαναφερθείσα εργαζόμενή του.

Κατά τη διάρκεια των εορτών ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το «Zonar’s», ωστόσο η μετρ τον ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν αντιλήφθηκε ότι η υπάλληλος δεν τον είχε αναγνωρίσει και ξαφνιάστηκε με το «απαγορευτικό». Επέμεινε και ζήτησε από τη μετρ να τον εξυπηρετήσει, κάτι που δεν έγινε παρά μονάχα με την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, Χρύσανθου Πανά.

Ο τελευταίος επιχείρησε να δώσει τέλος στο περιστατικό και βρήκε τελικά τραπέζι στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απόλαυσε τον καφέ του με πολιτική παρέα, όπως πάντα. Ομως, το συμβάν δεν είχε αίσιο τέλος για την υπάλληλο. Το λάθος της το πλήρωσε… με την απόλυσή της, που της κοινοποιήθηκε από τη διεύθυνση του καταστήματος λίγες ημέρες αργότερα.

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

  1. Γι αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα σαν χωρα…ο ιδιοκτητης παιρνει πιπες τον σαμαρα για ενα καφε..γελοιε

  2. Απολύθηκε μετά από απαίτησή του και η καθηγήτρια που έπιασε τον υιό του να αντιγράφει με σκονάκι!!! Ουστ…

  3. Χωρίς να ‘χω καμία συμπάθεια προς το Σαμαρά και καμιά διάθεση να τον υπερασπιστώ, τέτοιες ειδήσεις έχουν νόημα μόνο όταν μιλάμε με ονόματα. Μια ανώνυμη υπάλληλος, που δεν αναγνώρισε το Σαμαρά, που ήταν και τακτικός θαμώνας και απολύθηκε προσωπικά μου ακούγεται πολύ περίεργη ιστορία…

Comments are closed.