Αποθεώνει Σαββίδη ο Μπουτάρης

Τι δήλωσε σε συνέντευξη του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «thessnews», στην οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Μπουτάρης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ομογενή επιχειρηματία όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να πάρει τη αποθεώνοντας τον για τη δράση του στη βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ποια είναι η άποψη ενός Αρειανού δημάρχου για τον Ιβάν Σαββίδη; Θα τον βλέπατε ποτέ πίσω από αυτό το γραφείο;

Δεν ξέρω αν έχει φιλοδοξία να γίνει δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φανατική ελληνική συνείδηση. Δεν είναι τυχαίες οι κινήσεις που κάνει. Κάνει πράγματα και πέρα από την επιχειρηματική λογική.

Όπως η μαρίνα που προτείνει να γίνει μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς. Είμαι υπέρ της μαρίνας. Πιστεύω και ωριμάζει μέσα στο μυαλό μου ότι αργά ή γρήγορα θα ανακηρύξουμε τον Ιβάν Σαββίδη επίτιμο δημότη της πόλης.

Το πιστεύω βαθύτατα. Δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν λεφτά, και σε μια χώρα που είναι άκρως εχθρική για οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα, βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος δεν καταλαβαίνει τίποτα, καταθέτει κεφάλαια, ξοδεύει λεφτά και δημιουργεί κίνηση. Τι παραπάνω θες από έναν άνθρωπο;».

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

Comments are closed.