Αποθέωσαν τον Μισθοφόρο όταν βγήκε από το Survivor

Συνθήματα, κόρνες και αυτόγραφα

Σαν να ήταν ο νικητής του Survivor υποδέχθηκαν χθες το βράδυ, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι, οι φίλοι του τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μισθοφόρο, που έφτασε μέχρι τους «4».

Τον συνόδευσαν κορνάροντας με τα αυτοκίνητά τους μέχρι τον Χολαργό, όπου διατηρεί νυχτερινό μαγαζί και μέχρι την Αγία Παρασκευή, όπου μεγάλωσε. Εκεί φώναξαν συνθήματα αποθέωσης και ο ίδιος περιχαρής υπέγραψε αυτόγραφα σε όσους θαυμαστές του το ζήτησαν!

Αν υπήρχε ένας παίκτης που φαινόταν να αδυνατεί να διαχειριστεί τις ήττες του κατά τη διάρκεια του «Survivor», αυτός ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Είχε απομακρυνθεί πολλές φορές από τον στίβο μάχης για να ηρεμήσει, είχε πετάξει μπάλες στον αέρα, είχε σπάσει το δάχτυλό του χτυπώντας έναν πάσσαλο και στο τελευταίο ματς, είχε μουντζώσει τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ωστόσο, χθες, έφυγε αξιοπρεπώς με ένα μεγάλο χαμόγελο, αφού συνεχάρη τον φίλο, του Κωνσταντίνο Βασάλο. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι το ταξίδι του μισθοφόρου στο «Survivor» τελείωσε εδώ, εκείνος δέχτηκε ατάραχος την «ετυμηγορία» των τηλεθεατών. Άλλωστε, όπως τόνισε πολλές φορές, ένιωθε πολύ χαρούμενος που έφτασε στην τελική τετράδα και θα ήταν το ίδιο ικανοποιημένος είτε συνέχιζε ο ίδιος, είτε ο Βασάλος.

Λίγο αφότου αποχώρησε από το παιχνίδι, επισκέφτηκε και το cafe- bar που διατηρεί στον Χολαργό. «Η επιστροφή του πειρατή μας…!!!!», έγραψαν οι φίλοι του στο Facebook δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Σχετικά άρθρα