Αρνητικό ρεκόρ για εκπομπή της ΕΡΤ

Σημείωσε μηδενική τηλεθέαση

Τελικά όπως φαίνεται η πολυσυζητημένη «Αίθουσα Σύνταξης» χάνει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο” τις προσδοκίες των υπευθύνων της ΕΡΤ η ενημερωτική εκπομπή η οποία διαφημίστηκε τόσο, στελεχώθηκε με πολλούς δημοσιογράφους και ενισχύθηκε από κάθε άποψη το μόνο που πέτυχε ήταν να γίνει συχνά αντικείμενο αρνητικής κριτικής για τον τρόπο που προσεγγίζει θέματα της επικαιρότητας αλλά και να καταρρίπτει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Φαίνεται ότι το κοινό όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αλλά σε κάποιες περιπτώσεις γυρίζει εντελώς την πλάτη του στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Όπως γράφει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Δευτέρας όπου η «Αίθουσα σύνταξης» σημείωσε τηλεθέαση 0% στα ανδρικά και γυναικεία κοινά ηλικιών 15 – 24. Η κατάσταση δεν βελτιώνεται ιδιαίτερα και στις υπόλοιπες κατηγορίες αφού στους άνδρες 25 – 44 φτάνει το 2,4% και στις γυναίκες των ίδιων ηλικιών το 0,8%. Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης καταγράφεται στους άνδρες άνω των 55 οι οποίοι παρακολουθούν σε ποσοστό 9,3%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος στο νεανικό κοινό της ΕΡΤ1 φλερτάρει με την μονάδα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ουδείς ταράζεται στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής…

Σχετικά άρθρα