Αστυνομικοί επιτέθηκαν στον ηθοποιό Τζον Κιούζακ

Απίστευτες καταστάσεις στις ΗΠΑ

Επίθεση από αστυνομικούς, την στιγμή που βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια στο Σικάγο για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ δέχτηκε ο ηθοποιός Τζον Κιούζακ.
Αστυνομικοί επιτέθηκαν στον ηθοποιό Τζον Κιούζακ την ώρα που βιντεοσκοπούσε τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια στο Σικάγο για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Η γνωστός ηθοποιός όπως και πολλοί άλλοι συνάδερφοί του χρησιμοποιούν τα social media για να καταδείξουν την οργή των διαδηλωτών αλλά και την υπέρμετρη βία απο την πλευρά της αστυνομίας.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter «δεν άρεσε στους αστυνομικούς ότι βιντεοσκοπούσα ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο και ήρθαν κατά πάνω μου με γκλομπς. Χτύπησαν τη μοτοσικλέτα μου».

Κατά τον ίδιο, τον ψέκασαν με σπρέι πιπεριού ενώ σε άλλο tweet καταφέρεται εναντίον του Τραμπ αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα με εξέπληττε αν αυτό κρατήσει μία ή δύο μέρες. Αυτό μπορεί να είναι η αρχή του τέλους της μισητής εποχής Τραμπ. Δόξα τω θεώ, υπάρχει η αίσθηση ότι πολλά κύματα οργής οδηγούνται σε μία κορύφωση».

Σε άλλο τουίτ ο Κιούζακ δεσμεύεται να «κλωτσήσει τον μισητό ναζιστικό κ@λο του Τραμπ, έξω από τον Λευκό Οίκο και από εκεί στην φυλακή».

Σχετικά άρθρα