Άταφος παραμένει ο Τζορτζ Μάικλ

Άγνωστο το πότε θα κηδευτεί!

Έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα Χριστούγεννα, βυθίζοντας στο πένθος τόσο τα δικά του πρόσωπα, όσο και εκατομμύρια θαυμαστών του.

Ωστόσο, παρόλο που έχουν περάσει περισσότερες από σαράντα μέρες από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την κηδεία του.

Όπως αναφέρει το Page Six, η κηδεία του δεν πρόκειται να γίνει προτού ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ το ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun» αναφέρει ότι τοξικολογικές εξετάσεις δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν το τέλος Φεβρουαρίου. Κάτι τέτοιο τοποθετεί την κηδεία του Βρετανού, κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του Μαρτίου.

«Σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να πάρουν περίπου οκτώ εβδομάδες, ίσως και λίγο παραπάνω οπότε πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα τα έχουμε προς το τέλος του μήνα», δήλωσε πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα και πρόσθεσε: «δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, αλλά από την αρχή η αστυνομία είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε κάτι το ύποπτο στον θάνατο του Τζορτζ».

Το σώμα του τραγουδιστή δεν μπορεί να παραδοθεί στους οικείους του από τον ιατροδικαστή πριν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

Σχετικά άρθρα