Αύριο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη (pics)

Στη γειτονιά του, λουλούδια και σπαρακτικά μηνύματα από συγκλονισμένους φίλους…

Συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στις 14:00 στον Άγιο Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Εκτός από τους δικούς του ανθρώπους, πολλοί από τους φανς του, θα βρεθούν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Παντελή τους.

Θλίψη, πένθος και ατελείωτος πόνος για την οικογένεια, το στενό περιβάλλον, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του οι οποίοι θα συγκεντρωθούν αύριο στις 19:00 στο σημείο που έχασε τη ζωή του για να του αποτίσουν φόρο τιμής.

Το κάλεσμα διοργανώθηκε μέσω των social media, για να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή.

Στο μεταξύ, φίλοι, περαστικοί και κάτοικοι της Νέας Ιωνίας αφήνουν τα δικά τους μηνύματα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αλλά και έξω από την καφετέρια του αδελφού του που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Ανθρωποι που θέλουν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια με το δικό τους τρόπο, περνούν και αφήνουν λίγα λουλούδια δίπλα από τα αναμμένα καντηλάκια, ενώ ορισμένοι αφήνουν τα δικά τους μηνύματα για τον άδικο χαμό του 32χρονου τραγουδιστή.

pant-pro6 pant-pro9 pant-pro11

Σχετικά άρθρα

Το ελληνικό Oktoberfest!

Το πρώτο φεστιβάλ μπύρας που σηματοδοτεί την έναρξη της χειμερινής τουριστικής περιόδου, διοργανώνουν, στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου, οι επαγγελματίες του τουρισμού στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας. Mια διοργάνωση που παραπέμπει στο γνωστό σε όλους μας Oktoberfest Στα Πιέρια Όρη, σε απόσταση περίπου μισής ώρας από την Κατερίνη, μέσα σ’ ένα δάσος γεμάτο από οξιές, βελανιδιές […]