«Μπάζει» νερά η Βουλή! (pics)

Προβλήματα από την κακοκαιρία και στο κτήριο του Κοινοβουλίου

Προβλήματα και στη Βουλή παρουσιάστηκαν από την κακοκαιρία Μπάλλος που χτυπάει ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα έπεσαν μάρμαρα στο περιστύλιο, ενώ καταγράφηκε και εισροή υδάτων, ακριβώς μπροστά από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το «ethnos.gr»: 

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση

Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, κατά το υπόλοιπο της Πέμπτης και έως το πρωί της Παρασκευής αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της χώρας, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως σε νησιωτικές περιοχές του Ιονίου και του Αιγαίου, καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως της Χαλκιδικής.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στην Εύβοια έως το πρωί της Παρασκευής, ενώ από σήμερα το απόγευμα έως αύριο το πρωί κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.

Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων έως 6-7 μποφόρ, ενώ στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Νότιο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Σχετικά άρθρα