Μπικίνι από μονωτική ταινία

η νέα τρέλα για το τέλειο μαύρισμα στη Βραζιλία

Οι Βραζιλιάνες φημίζονται για τα σέξι μαγιό με τα οποία εμφανίζονται στις παραλίες αλλά και για το μαύρισμα που τους χαρίζει η πολύωρη παραμονή στον ήλιο στην Κόπα Καμπάνα και αλλού.

Πάντα όμως, όπως λένε, είχαν ένα πρόβλημα στο συνδυασμό αυτών των δύο στοιχείων καθώς τα μαγιό καμια φορά φεύγουν από τη θέση τους και αποκαλύπτουν απόκρυφες λεπτομέρειες.

Η σχεδιάστρια Erica Bronze βρήκε, ωστόσο, τη λύση: Μαγιό από μονωτική ταινία.

Όπως λέει αφενός το «μαγιό» αυτό δεν μετακινείται από τη θέση του σε καμία περίπτωση και αφετέρου δημιουργεί έντονη την αίσθηση του κοντράστ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post καθημερινά από το ατελιέ της Bronze περνάνε περίπου 30 γυναίκες που είναι διατεθειμένες να δοκιμάσουν τη νέα μέθοδο και να πληρώσουν 20 δολάρια γι’ αυτό.

Αυτό, βέβαια, που παραμένει άγνωστο, όπως σημειώνει δηκτικά η αμερικανική εφημερίδα, είναι «ότι κανείς δεν σχολιάζει πόσο θα κοστίσει το ραντεβού στο δερματολόγο τους».

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Καταρχάς δεν πρόκειται για μπικίνι, ούτε για νέα τρέλλα. Είναι μια ηλίθια μέθοδο για να δημιουργούν τα γκομενάκια αυτό που λέμε “Tan-lines”, δηλαδή τα σημάδια που αφήνει το μαγιό στο γυμνό σώμα, όταν το υπόλοιπο μαυρίζει με την ηλιοθεραπεία. Το βρίσκουν σέξυ! Χαααχααα! Πάνε λοιπόν οι χαζές στην αρχιχαζή, τις βάζει τις μονωτικές ταινίες στα σημεία που θέλουν και τις ξεροψήνει στον ήλιο με λάδι μαυρίσαμτος στο υπόλοιπο σώμα. Έτσι, όταν μετά από λίγες ώρες τις στείλει για ντουζ και τις βγάλει έπειτα την ταινία, θα έχει γίνει ένα έντονο λευκό σημάδι πάνω στο ηλιοκαμένο κορμί στο σχήμα της ταινίας, που την κάνει σαν μπικίνι, για να φανεί μετά ότι μαύρισαν με σούπερ σέξυ μαγιό. Γιατί με ταινία και όχι με μαγιό; Γιατί μονώνει απόλυτα το δέρμα, ενώ το μαγιό αποροφά φως και μαυρίζουν κι εκεί, έστω και λίγο. Με λίγα λόγια, η ηλιθιότητα και η άγνοια σε όλο τους το μεγαλείο.

Comments are closed.