Μπογδάνος: Τι αποκάλυψε για την απόλυσή του

Kαι το λόγο που δεν τον βλέπουμε σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Όπως συνηθίζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος  μίλησε για όλα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ, αλλά και το λόγο που δεν τον βλέπουμε σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που τόσο πολλά είχαν γραφτεί και ακουστεί.

Όπως θυμάστε, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σίγουρα είχε συζητήσει με τους ιθύνοντες του σταθμού, καθώς υπήρχαν και φωτογραφίες με το Γιάννη Λάτσιο, από έξοδό τους.

«Η πρόταση δεν κάλυψε τις ανάγκες μου και δεν μιλάω για τις οικονομικές. Έφυγα από το ΣΚΑΪ γιατί επέμενα σε ένα ρεπορτάζ και όχι μία άποψη. Το ότι επέμενα στο ρεπορτάζ σημαίνει ότι έχω πράγματα να πω για αυτό το οποίο μας συμβαίνει και όχι για τα περιφερειακά… Δεν μπορώ στην παρούσα φάση -αν και ευχαριστώ πάρα πολύ- να κάνω ψυχαγωγία όπως την εννοούμε στην Ελλάδα, που είναι μία ψυχαγωγία που σου βουλώνει το στόμα. Μπορεί να είναι χρήσιμη και να βοηθά τον κόσμο να ξεφυγεί, αλλά το ξέρετε ότι δεν μπορείς να γυρίσεις τη συζήτηση να μιλήσεις για το τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Σημαντικό είναι πως ο δημοσιογράφος εκτός των άλλων απέρριψε και πρόταση για συνεργασία στην ίδια εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε στο βίντεο του peoplegreece.com:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.