Μπουτάρης για Ζέρβα: «Θα βοηθήσω τον Κωνσταντίνο»

Όσα δήλωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Για τη νίκη του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον Β’ γύρο των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης, μίλησε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας πως ήταν ένα μη αναμενόμενο αποτελέσματα.

«Είχε στόχο να γίνει δήμαρχος ο Κωνσταντίνος και το πέτυχε. Δούλεψε πολύ. Ήδη έστειλα συγχαρητήριο μήνυμα. Ενημέρωσα ότι ήδη ετοιμάζεται λίστα θεμάτων που είναι σε εξέλιξη και ποια θα μπουν σε μια σειρά. Υποθέτω ότι προτεραιότητα του είναι να εξασφαλίσει μια συνεργασία για να διοικηθεί ο δήμος. Είναι απαραίτητο να υπάρξει σοβαρή συνεργασία με την αντιπολίτευση. Πρέπει να εξευρωπαϊστούμε», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Σε ερώτηση για το αν θα βοηθήσει το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε πως προφανώς και θα το κάνει. «Προφανώς θα τον βοηθήσω. Θα τον βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο για το καλό της πόλης», ανέφερε.

Σχετικά άρθρα

Μεγαλύτερη απειλή ο Σόιμπλε από τον Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπολύει το αμερικανικό περιοδικό Newsweek. Το αμερικανικό περιοδικό χαρακτηρίζει ως μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωζώνη τον Σόιμπλε από τον Τσίπρα. «Ο Σόιμπλε αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την Ευρωζώνη από τον Τσίπρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το Newsweek. Ο Τόμας Ράιτ, διευθυντής του Project on International Order and Strategy […]