Χαϊκάλης: Κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο αυτοκίνητο και τράκαρε (vid)

«Εγινε παρεξήγηση και η μηχανή έμεινε ανασφάλιστη» λέει ο ίδιος

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/4), ο Παύλος Χαϊκάλης ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Κηφισιάς και όπως διαπιστώθηκε, το όχημα του ηθοποιού ήταν ανασφάλιστο. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες και αφού αφαίρεσαν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, στη συνέχεια «έκοψαν» και το ανάλογο πρόστιμο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε στο «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, παρουσιάζοντας τη δική του οπτική στο τι συνέβη. «Είχα σταθμευμένη τη μηχανή και έπεσε μία κυρία πάνω στη μηχανή μου. Δεν έφταιγα εγώ σε κάτι. Έλειπα και η μηχανή ήταν σταθμευμένη. Ήταν ανασφάλιστη. Μεσολάβησε ένας χρόνος από μία ασφαλιστική σε μία άλλη, έγινε παρεξήγηση και δεν έγινε ασφάλεια. Αυτή είναι η ιστορία.

Ο πρώην υπουργός και ηθοποιός πρέπει, για να μπορέσει να κινήσει ξανά το αυτοκίνητό του, να πάει στην τροχαία με πληρωμένο το πρόστιμο αλλά και με ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Το ποσό της ασφάλειας είναι 63 ευρώ, δεν είχα σκοπό να γλιτώσω έναν μήνα ασφαλίσεων. Σήμερα ασφαλίστηκε και τελείωσε η ιστορία» δήλωσε ο ηθοποιός.

Σχετικά άρθρα

Βούτηξε με εκρηκτικά!

Πάνω στην ώρα έφτασαν οι άνδρες του γραφείου Ασφάλειας του Λιμενικού στο λιμάνι «Βόλακα» της Νάξου, όπου γινόταν μεταξύ αλιέων παράδοση μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών τα οποία θα χρησιμοποιούνταν σε παράνομο ψάρεμα!  Τη συναλλαγή έκαναν ένας 53χρονος που είχε φτάσει με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο λιμάνι και κρατούσε ένα σάκο τον οποίο θα παρέδιδε σε έναν 54χρονο […]