Χάκαραν το Instagram πασίγνωστων ηθοποιών!

Δεν γλυτώνει κανείς

Δύο σούπερ ήρωες της μεγάλης οθόνης έπεσαν θύματα επιτήδειων hacker μέσα σε διάστημα μερικών 24ωρων. Πρώτο θύμα ήταν ο Jason Momoa που υποδύεται τον Aquaman της DC, του οποίου ο Instagram λογαριασμός παραβιάστηκε και οι hackers προσπάθησαν να πουλήσουν iPhones και οχήματα Tesla, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά το account του. Λίγο αργότερα ο 40χρονος αστέρας αναγνώρισε το συμβάν και ενημέρωσε τους fans του μέσα από μερικά Stories λέγοντας:

Λοιπόν, επισήμως με χακάρανε και δεν ξέρω τι σκ**ά σημαίνει αυτό εκτός από το γεγονός πως κάποιος προσπάθησε να πουλήσει iPhones και Teslas και δεν ξέρω τι άλλο μέσα από τον IG λογαριασμό μου. Προς όλους τους φίλους και την οικογένεια που δέχθηκαν παράξενα μηνύματα προφανώς και δεν είμαι και σας ζητώ συγγνώμη για την όποια σύγχυση.

Φυσικά, οι fans που μπήκαν στο λογαριασμό του τράβηξαν screenshots και προειδοποίησαν με τη σειρά τους να μην πάρουν μέρος σε κανέναν διαγωνισμό μιας και πρόκειται για απάτη.

Τα παραπλανητικά μηνύματα και stories αφαιρέθηκαν από το Instagram του Momoa, το οποίο αριθμεί πάνω από 13 εκατομμύρια followers. Οι περιπέτειες στα social media διάσημων προσώπων δεν σταματούν εδώ.

Δεύτερο θύμα κατά πάσα πιθανότητα των ίδιων hackers έπεσε ο Robert Downey Jr., με τον λογαριασμό του στο Instagram να…μεταμορφώνεται και αυτό σε σελίδα διαγωνισμών για iPhone.

Ο κινηματογραφικός Iron Man της Marvel ειδοποίησε τους fans του μέσα από το Twitter του λέγοντας:

Ζητώ συγγνώμη αλλά παραβίασαν τον λογαριασμό μου στο Instagram. Παρακαλώ μείνετε μακριά μέχρι να διευθετηθεί το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ 3000.

Σχετικά άρθρα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπάρκουλης

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Μαίρη Μπάρκουλη, αφού ο σύζυγός της και αγαπημένος ηθοποιός, Ανδρέας Μπάρκουλης, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγία Όλγα, μετά από αιμορραγικό επεισόδιο. Η σύζυγός του, η οποία και δεν έχει φύγει ποτέ από το πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια παρακαλεί […]