Χαλκιδική: Τσάκωσε τους διαρρήκτες και τον χτύπησαν

«Χτενίζουν» την περιοχή οι άνδρες της αστυνομίας

Οι τέσσερις κακοποιοί διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα δυο μονοκατοικίες και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη της μιας, όταν προσπάθησε να τους εμποδίσει.

«Χτενίζουν» την περιοχή της Χαλκιδικής οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέων Μουδανιών για να εντοπίσουν τέσσερις κακοποιούς που διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα δυο μονοκατοικίες και χτύπησαν τον ιδιοκτήτη της μιας, όταν προσπάθησε να τους εμποδίσει.

Οι άγνωστοι κακοποιοί είχαν ήδη διαρρήξει το σπίτι και είχαν αρπάξει κοσμήματα άγνωστης αξίας, όταν τρύπωσαν και στο δεύτερο πιστεύοντας ότι οι ένοικοι έλειπαν. Όμως, ο 60χρονος ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και προσπάθησε να τους πάρει πίσω τα κλοπιμαία. Τότε, οι δράστες τον χτύπησαν στο πρόσωπο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

*** Με τη χρήση βίας είχε αρπάξει όσα χρήματα είχε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή της Μαγούλας στην Πάτρα ένας Ρουμάνος διαρρήκτης το πρωί του Σαββάτου και είχε καταφέρει να διαφύγει. Όμως, τον εντόπισαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν μετά από καταδίωξη. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και για άλλη ληστεία.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. To Ρουμάνο, άσε που και οι άλλοι λαθραίοι είναι, στείλτε τον στην Κύπρο!
    Δε “βιάζουν” την πατρίδα τους όπως ισχυρίστηκε ο ” φασίστας” Σφακιανάκης!
    Μπεεεε!

Comments are closed.