Χαμός και βία στον Πειραιά με οπαδούς!

Ξεκίνησε το… πάρτι των χούλιγκαν

Mία ομάδα περίπου 30 ατόμων, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το Newsit.gr πριν από λίγο, επιτέθηκε σε ταξί την ώρα που μετέφερε στον Πειραιά τέσσερις πιθανότατα Κροάτες.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το περιστατικό έγινε απόψε όταν επί της διασταύρωσης Ερμού και Αθηνάς, τέσσερα άτομα επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί ζητώντας στα αγγλικά στον οδηγό ταξί να τους μεταφέρει στον Πειραιά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του οδηγού ταξί στο Newsit, τα τέσσερα άτομα ήταν πιθανότατα Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό που δεν μιλούσαν ελληνικά και έλεγαν συνέχεια τη λέξη Ολυμπιακός.

Μόλις ξεκίνησε το ταξί με προορισμό τον Πειραιά, μία ομάδα πάνω από 30 άτομα, με μηχανάκια και ρόπαλα επιτέθηκαν στο ταξί, σπάζοντας τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, ένας από τους δράστες πέταξε ένα κράνος στο πίσω τζάμι με αποτέλεσμα να σπάσει και να πέφτουν τα κομμάτια πάνω στους Κροάτες που είχαν πανικοβληθεί. Όταν έσπασε το τζάμι, οι άγνωστοι πέταξαν ένα καπνογόνο στα πίσω καθίσματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες όταν το καπνογόνο εκσφενδονίστηκε μέσα στο ταξί, οι Κροάτες άνοιξαν τις πόρτες και εγκατέλειψαν τρέχοντας το σημείο.

Να σημειώσουμε οτι στην Αθήνα υπάρχει λογω του αγώνα τ8υ Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, φόβος για μεγάλα επεισόδια και φήμες για παρουσία και οπαδών του Ερυθρού Αστέρα, που εχουν φιλικες σχέσεις με αυτούς του ΟΣΦΠ.

αρχείο-λήψης1

Σχετικά άρθρα