Χαμός με το τατουάζ του Ντι Κάνιο!

Απολύθηκε από το Sky Sports Italia

Ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής Πάολο Ντι Κάνιο, εμφανίστηκε στο στούντιο του Sky Sport Italia όπου εργάζεται, με κοντομάνικο και ένα τατουάζ που έγραφε “Dux” δηλαδή Δούκας, το προσωνύμιο του Μπενίτο Μουσολίνι!

Το Ιταλικό κανάλι τον απέλυσε λίγη ώρα μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Όχι ότι σοκαρίστηκε ιδιαίτερα η διεθνής κοινότητα, αφού ο 48χρονος είναι από τους πιο γνωστούς – και ένθερμους- νοσταλγούς του Ιταλού δικτάτορα αλλά και γενικά ακροδεξιών αντιλήψεων.

Μην ξεχνάμε ότι πολλάκις έχει χαιρετήσει ναζιστικά με υψωμένο το δεξί του χέρι, έπειτα από επίτευξη γκολ ή άλλων επιτυχιών, ενώ επίσης έχει παραστεί και σε κηδεία παλιού στρατιωτικού της Ιταλικής δικτατορίας του Μουσολίνι.

Ο Πάολο ντι Κάνιο όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο καθώς σημάδεψε το κορμί του με -ακόμα ένα-  τατουάζ, αφού έχει και στη πλάτη τον Αετό σήμα κατατεθέν της Ιταλικής δικτατορίας, με το προσωνύμιο του υπαίτιου χιλιάδων θανάτων κατα τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και επιδυκνύοντας το εμμέσως πλην σαφώς.

Φυσικά όπως έπρεπε να πράξει ο Ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sky Sports Italia τον απέλυσε άμεσα, από τη θέση του τηλεσχολιαστή.

Το τατουάζ βρίσκεται στο δεξί μπράτσο του Ιταλού:

di_kanio

Σχετικά άρθρα