Χαμός σε λεωφορείο με οδηγό και επιβάτισσα

Aπίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη

Τον φόβο έζησε μέσα σε ένα λεωφορείο μια γυναίκα που τόλμησε… να παραπονεθεί σε οδηγό του ΟΑΣΘ. Δέχθηκε από τον οδηγό του λεωφορείο χυδαίες βρισίες, απειλές ότι θα την χτυπήσει και τρομοκρατία, καθώς ο οδηγός δεν της άνοιγε την πόρτα να κατέβει.

Το περιστατικό καταγγέλει στο Seleo, ο αδελφός της επιβάτισσας που έζησε την φρίκη μέσα στο λεωφορείο. Συγκεκριμένα, το συμβάν άρχισε, όταν ο οδηγός της γραμμής 57, ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι δεν θα συνεχιστεί το δρομολόγιο, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων που άρχιζε στις 21:00.

Η ώρα ήταν ακόμα 20:20 και για αυτό τον λόγο η γυναίκα έκανε παράπονα και τότε ο οδηγός άστραψε και βρόντηξε! Ο οδηγός έβρισε, μπροστά και σε άλλους επιβάτες, την επιβάτισσα, αναφερόμενος και στην μητέρα της, ενώ άνοιξε τις πόρτες να κατέβει μόνο όταν άκουσε ότι καλεί την αστυνομία.

Η καταγγελία όπως την έστειλε ο αναγνώστης του Seleo: 

«Χθες το βράδυ στις 21:20 και ενώ περίμενε η αδελφή μου το λεωφορείο 57 από τις 20:20 εμφανίστηκε στη στάση του βαρδάρη όπου επιβιβάστηκαν και τους ανακοίνωσε ότι λόγο της απεργίας δεν θα συνεχίσει το δρομολόγιο. Σε παράπονα της αδερφής μου ο οδηγός την εξύβρισε χυδαία και την αδελφή μου και την μητέρα μου που δεν ήταν παρόν στο συμβάν.

Στην Βενιζέλου στο βενζινάδικο φάρος ακινητοποίησε το όχημα και την προπηλάκισε τρομοκρατώντας την και απειλώντας ότι θα τη χτυπήσει χωρίς να ανοίγει τις πόρτες για να κατέβει. Η αδελφή μου κάλεσε την αστυνομία και στο άκουσμα άνοιξε τις πόρτες και αποβιβάστηκε τρομαγμένη μαζί με άλλους δυο επιβάτες. Ο οδηγός έφυγε. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου κατέγραψε το περιστατικό και θα ακολουθήσει καταγγελία στον ΟΑΣΘ και μήνυση από την πλευράς της αδερφής μου. Σας έκανα την καταγγελία γιατί πριν λίγες μέρες διάβασα σε εσάς παρόμοιο περιστατικό. Το νούμερο του λεωφορείου είναι το 689».

 

Σχετικά άρθρα