Χάος και πυροβολισμοί στην παρέλαση των Ράπτορς!

Πανικός επικρατεί στο Τορόντο (pic+video)

Απίστευτο και όμως πραγματικό, καθώς στη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης των πρωταθλήτών Τορόντο Ράπτορς έπεσαν πυροβολισμοί στην Nathan Phillip’s Square, προκαλώντας… χάος!

Η μεγάλη παρέλαση των Τορόντο Ράπτορς, στην οποία οι παίκτες του Νικ Νερς πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας. Όμως τα πάντα άλλαξαν σε μία στιγμή.

Όπως μεταδίδουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπήρξαν πυροβολισμοί στην πλατεία Nathan Phillip’s Square, προκαλώντας πανικό.

ι πυροβολισμοί αυτοί προκάλεσαν… χάος στην Nathan Phillip’s Square, με αποτέλεσμα στην ουσία να διαλυθεί η τελετή. Το ευτυχές, τουλάχιστον σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της αστυνομίας του Τορόντο, είναι πως δεν υπάρχουν θύματα, αλλά μόνο τραυματίες.

Συγκεκριμένα, η αναφορά κάνει λόγο για δύο σοβαρά τραυματισμένους, όχι όμως τόσο, όσο να κινδευνεύει η ζωή τους. Παράλληλα, η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση κι έχει συλλάβει δύο υπόπτους, έχοντας μάλιστα βρει τα όπλα του πανικού.

 

Σχετικά άρθρα

Βρέθηκε βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο!

Την εκκένωση μίας περιοχής 10.000 κατοίκων διέταξαν οι πολωνικές αρχές, μετά τον εντοπισμό βόμβας 500 κιλών, την οποία είχαν ρίξει οι γερμανικές δυνάμεις στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην πόλη Μπιάλιστοκ. Η αστυνομία εκκένωσε μία κατοικημένη περιοχή σε ακτίνα 1,2 χιλιομέτρων στην πόλη. Τα ειδικά συνεργεία έχουν προγραμματίσει τη μεταφορά και την ελεγχόμενη έκρηξη […]