Χαρδαλιάς: «Απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 21:00!»

Από την Παρασκευή 13/11

Την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τις 9 το βράδυ μέχρι και τις 5 το πρωί από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεως παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μεγάλος αριθμός μετακινήσεων από σπίτι σε σπίτι. Όπως σημείωσε η κυκλοφορία θα επιτρέπεται για έκτακτες περιπτώσεις όπως είναι για λόγους υγείας και εργασίας. Θα επιτρέπεται ακόμη η συνοδεία κατοικίδιου ζώου κοντά στα σπίτια των πολιτών.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Υπογράμμισε ακόμη ότι απαιτείται και πάλι η αποστολή SMS για τις μετακινήσεις μετά τις 9 το βράδυ.

Ο υφυπουργός διαχείρισης κρίσεων σημείωσε όσον αφορά την ατομική άθληση ότι θα πρέπει αυτή να γίνει κατά προτίμηση κοντά στις οικίες των πολιτών. Τόνισε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν αφορά στο πλαίσιο των αθλητικών σωματείων που έχουν εξαιρεθεί.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά οι φορείς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα υποχρεούνται από την Παρασκευή να διαθέτουν λεπτομερή έκθεση με τα δεδομένα της τηλεργασίας. Τους κάλεσε μάλιστα να δουλεύουν με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στους τηλεοπτικούς σταθμούς να περιορίσουν τους δημοσιογράφους στα τηλεοπτικά στούντιο αλλά και τους καλεσμένους.

Σχετικά άρθρα

Σκότωσε σκύλο με καραμπίνα!

Τον σκύλο ενός 64χρονου πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα, το πρωί της Τρίτης κοντά στο σπίτι του στη Δροσιά Εύβοιας, ένας 52χρονος. Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, και κατηγορείται πλέον για θανάτωση ζώου και παράβαση του νόμου περί όπλων. Για άμεση συνέργεια συνελήφθη και η σύζυγος του 52χρονου. Κατασχέθηκαν το κυνηγετικό […]