Χιου Χέφνερ: Δεν άφησε τίποτα στο τελευταίο «κουνελάκι» του

Που θα πάνε 43 εκατ. δολάρια της περιουσίας του

Μπορεί όλη η ζωή του Χιού Χέφνερ, του ιδρυτή του περιοδικού Playboy, να ήταν συνυφασμένη με τα νεαρά «κουνελάκια» ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν επηρέαζε την προτεραιότητά που έδινε στην οικογένειά του.

Αυτό το κατάλαβε με τον πιο σκληρό τρόπο η τελευταία σύζυγός του Κρίσταλ Χάρις, η οποία δεν θα πάρει ούτε σεντ από την περιουσία ύψους 43 εκατ. δολαρίων του Mr Playboy μετά το θάνατό του την Πέμπτη.

Ο Χέφνερ είχε φροντίσει να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με την κατά 60 χρόνια νεώτερή του Κρίσταλ όταν παντρεύτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012 στην έπαυλη του Mr Playboy στο Λος Άντζελες.
Στο συμβόλαιο αυτό, κατά πληροφορίες, γινόταν σαφές ότι ο Χέφνερ δεν θα περιελάμβανε την Χάρις στη διαθήκη του. Ωστόσο η ίδια πηγή συμπλήρωνε στο περιοδικό Us Weekly ότι το τελευταίο «κουνελάκι» της συλλογής του 91χρονου Χέφνερ δεν θα μείνει στο «κενό».

Όσο για τα 43 εκατ. δολάρια της περιουσίας του αυτά θα μοιραστούν στα τέσσερα παιδιά του Χέφνερ, στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και σε μια σειρά από ιδρύματα.

Ακόμα, πάντως, και αν ακούγεται μεγάλο το νούμερο των 43 εκατ. δολαρίων, αυτό δεν ήταν το ρεκόρ για τον Χέφνερ, η περιουσία του οποίου κάποτε εκτιμάται ότι – πριν την πτώση της κυκλοφορίας του Playoby – έφτανε και τα 200 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στην περιουσία του Χέφνερ δεν υπολογίζεται η έπαυλη που είχε πάρει το όνομά της από το Playoby καθώς από το 2016 ανήκει στον ελληνικής καταγωγή Ντάρεν Μητρόπουλος.

Σχετικά άρθρα