Χειροβομβίδα στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης!

Άγνωστος τηλεφώνησε και προειδοποίησε για εκρηκτικό μηχανισμό

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα (25/2), στην περιοχή της Δάφνης. Αφορμή ένα τηλεφώνημα που δεν αποδείχθηκε… φάρσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας, προειδοποιώντας για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού κοντά στο Α.Τ. Δάφνης.

Ο άγνωστος, μάλιστα, έδωσε χρονικό περιθώριο 40 λεπτών μέχρι να γίνει η έκρηξη…

Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και άλλων υπηρεσιών της Αστυνομίας, οι οποίοι πράγματι εντόπισαν ένα τσαντάκι μέσης σε ένα παρκάκι πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα. Αφού παρήλθε το χρονικό περιθώριο, έγιναν δύο ελεγχόμενες εκρήξεις για να εξουδετερωθεί η βόμβα.

Στο τσαντάκι βρέθηκε μια χειροβομβίδα, ένας μηχανικός χρονοδιακόπτης, ένας πυροκροτητής, μπαταρία αλλά και εκρηκτική ύλη. Όλα όσα βρέθηκαν μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση…

πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Στο εδώλιο οι 14 για το Βατοπέδι!

Με βούλευμα του Αρείου Πάγου, οριστικά και αμετάκλητα παραπέμπονται σε δίκη τα 14 εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση Βατοπαιδίου, η οποία από το 2008 βρίσκεται στο προσκήνιο. Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με το υπ΄ αριθμ. 1221/2014 βούλευμα απέρριψε την αναίρεση που είχε ασκήσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Μποροδήμος κατά του βουλεύματος του […]