«Χοντρή» ληστεία στη Χαριλάου

Δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή

Δικογραφία σε βάρος δύο Αλβανών, ηλικίας 25 και 52 ετών, και δύο ακόμη συνεργών τους, για διακεκριμένη κλοπή, σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Ιανουάριο του 2015 εισήλθαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην περιοχή της Χαριλάου και αφαίρεσαν δύο χρηματοκιβώτια που περιείχαν το χρηματικό ποσό των (78.000) ευρώ, (201) λίρες Αγγλίας και διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία 52χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλειδιά, μύλοι κλειδαριάς και (1) μεταλλική κλειδαριά ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα

Καραμπόλα στην περιφερειακή!

Κλειστό είναι αυτή την ώρα τμήμα της Εξωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, λόγω καραμπόλας που σημειώθηκε στο ύψος του ΤΙΤΑΝ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους τέσσερα ΙΧ χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Λόγω του ατυχήματος έκλεισε το τμήμα της οδού από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου προς τα δυτικά και η κίνηση των οχημάτων γίνεται […]