Χωρίς ακουστικά το iPhone 7

Καινοτομεί η Apple

Φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να καταργήσει την υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά στο iPhone 7 και πλέον στη συσκευασία θα δίνει στους χρήστες ασύρματα ακουστικά της Beats.

Όπως είναι λογικό η είδηση αυτή έχει δυσαρεστήσει πολλούς χρήστες οι οποίοι ξεκίνησαν μία online ψηφοφορία στην οποία μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 227.843 άνθρωποι για να μην καταργήσει η Apple την θύρα ακουστικών.

Η ψηφοφορία και η γνώμη των χρηστών όμως όπως φαίνεται, σύμφωνα με το newsit, δεν επηρεάζει και πολύ τις αποφάσεις της Apple μιας και η εταιρία έχει ήδη κατοχυρώσει την ονομασία Airpods, για τα ασύρματα ακουστικά που φαίνεται οτι ετοιμάζει για το νέο iPhone, τα οποία δεν αποκλείεται να πωλούνται ξεχωριστά από τη συσκευή.
Τέλος στη συσκευασία η Apple αν τελικά οι φήμες βγουν αληθινές και καταργηθεί η υποδοχή ακουστικών, δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει νέα ειδικά ακουστικά που συνδέονται με Lightning connector.

Σχετικά άρθρα

Μια φούσκα στο διάστημα! (video)

Οι αστροναύτες που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πραγματοποιούν δεκάδες πειράματα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας προκειμένου να καταγράψουν τα επιστημονικά δεδομένα και να δώσουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα. Έτσι το καλοκάιρι οι αστροναύτες της NASA Στιβ Σουάνσον και Ράιντ Βάισμαν μαζί με τον συνάδελφό τους από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος Αλεξάντερ Γκερστ αποφάσισαν να εξερευνήσουν […]