Χωρίς αστικά λεωφορεία την Τετάρτη η Θεσσαλονίκη

Τι αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης, θα λάβει μέρος στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν για την ημέρα εκείνη η ΓΣΕΕ και το ΕΚΘ.

Οι εργαζόμενοι, όπως υποστηρίζουν, διαμαρτύρονται «ενάντια στην κατάθεση του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης στη Βουλή για διαβούλευση».

Όπως τονίζουν στη σχετική ανακοίνωση, απαιτούν «την ενίσχυση και βελτίωση των Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών και ΟΧΙ το ξεπούλημά τους.

«Η Συγκοινωνία είναι και πρέπει να παραμείνει κοινωνικό αγαθό στην υπηρεσία του πολίτη», διαμηνύουν.

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το ΕΚΘ την Τετάρτη στις 10:30 μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.

Σχετικά άρθρα

Κορύφωση της αγωνίας στην Αμφίπολη!

Ενάμιση μήνα μετά την ανακάλυψη της εισόδου στον τάφο της Αμφίπολης και ο τύμβος εξακολουθεί να κρατάει πολύ καλά κρυμμένα τα μυστικά του, ενώ όσο προχωρούν προς το εσωτερικό του οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν συνεχώς και νέα εντυπωσιακά ευρήματα και ο τάφος εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο. Πλέον η ανασκαφή βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και αύριο […]