Χωρίς ταξί για τέσσερις ημέρες η Θεσσαλονίκη

Απεργούν για το φορολογικό νομοσχέδιο

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα, Δευτέρα, οι οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Το ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης αποφάσισε να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση που ανακοίνωση η ΠΟΕΙΑΤΑ.

Οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα, στις 5:00 τα ξημερώματα και θα διαρκέσουν έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 5:00.

Την Τρίτη στις 10:00 το πρωί οδηγοί ταξί θα συγκεντρωθούν στην Μ. Ψελλού όπου και θα θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση την οποία ανακοίνωσε η ΠΟΕΙΑΤΑ για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση την οποία διέρχεται ο κλάδος μας.

Έτσι λοιπόν από τη Δευτέρα 04/12/2023 και από ώρα 05:00 ξεκινούν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής 05:00π.μ.

Την Τρίτη 05/12/2023 και ώρα 10:00 όλα τα ταξί θα μαζευτούν στην Μ. Ψελλού όπου και θα ενημερωθούν τα μέλη για το καθεστώς του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία με όλα τα οχήματα προς το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης όπου θα συναντηθούμε και με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης οι οποίοι και απεργούν εκείνη τη μέρα.

Συνάδελφοι ο αγώνας τώρα πρέπει να δικαιωθεί.

Κανένα ταξί στο δρόμο».

Σχετικά άρθρα