Χούλιγκαν του Ολυμπιακού έκαναν ντου σε δικαστήριο!

Οι ανεγκέφαλοι τραυμάτισαν πατέρα και γιο!

Αδιανόητες εικόνες στο Δικαστήριο Ανηλίκων στον Πειραιά, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ανενόχλητοι στην αίθουσα την ώρα της δίκης και επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο και τον πατέρα του!
Πιο συγκεκριμένα, στο Δικαστήριο Ανηλίκων του Πειραιά εκδικαζόταν υπόθεση τραυματισμού οπαδού του Ολυμπιακού από επίθεση οπαδού του Παναθηναϊκού στα Καμίνια (το περιστατικό συνέβη το 2013).

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν αρχικά συγκεντρωθεί εκτός δικαστηρίου, όμως μετά έκαναν… ντου εντός της αίθουσας ανενόχλητοι, φτάνοντας μέχρι τον κατηγορούμε και τον πατέρα του- που είναι αστυνομικός- και τραυματίζοντάς τους και τους δύο.

Είναι εμφανές πως μιλάμε για «βεντέτα», ωστόσο εγείρονται σοβαρότατα ερωτήματα για την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά αναφορικά με το πώς έφτασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τόσο εύκολα εντός του χώρου που διεξαγόταν η δίκη.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διέταξε τη Διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το περιστατικό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χτυπήθηκαν πατέρας και γιος.

Σχετικά άρθρα