Χρεοκόπησε λόγω sex tape!

Είχε περιουσία 500.000.000 δολάρια πριν από έξι μήνες

Τον Ιανουάριο, ο Curtis Jackson, γνωστός και ως 50-Cent, εμφανίστηκε στο CNBC ως πολυπλατινένιος ράπερ καθώς και επιτυχημένος επιχειρηματίας με μια σειρά από επιχειρήσεις.

Μόλις έξι μήνες αργότερα, ο διάσημος ράπερ χρεοκόπησε, όπως αναφέρει η WSJ, ζητώντας να υπαχθεί στο άρθρο 11 του πτωχευτικού αμερικανικού κώδικα.

Τα έγγραφα του δικαστηρίου που παρατίθενται παρακάτω, δείχνουν στοιχεία της ακίνητης περιουσίας και του χρέους του ράπερ, της τάξης των 10 έως 50 εκατ. δολ. (αφότου η WaPo είχε αναφέρει ότι η περιουσία του ανερχόταν «σε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια» το 2007). Η αίτηση πτώχευσης έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από την «καμπάνα» 5 εκατ. δολαρίων που του επέβαλε το δικαστήριο του Μανχάταν, επειδή δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο, το sex tape μίας γυναίκας από τη Φλόριντα, χωρίς την άδεια της.

Πρόκειται για ένα βίντεο -13 λεπτών διάρκειας- με πρωταγωνίστές την Lastonia Leviston, όπως είναι τ΄όνομά της γυναίκας και ενός πρώην συντρόφου της, του Maurice Murray. Ο διάσημος ράπερ, 50 Cent, διέρρευσε το επίμαχο video με σκοπό να εκδικηθεί τον αντίπαλό του, επίσης ράπερ, Rick Ross, με τον οποίο έχει μακροχρόνια κόντρα. Η Leviston και ο Rick Ross, υπήρξαν ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη.

Η Levinston, η oποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του ράπερ, αισθάνθηκε ταπεινωμένη και τρομοκρατημένη με τη δημοσιοποίηση των ιδιωτικών της στιγμών. «Είναι κάτι που συνέβη σε εμένα. Βρέθηκα να μην έχω επιλογή!», φέρεται να είπε στην κατάθεση της.

Σύμφωνα με πηγές, το επίμαχο βίντεο που τραβήχτηκε το 2008, το παρέδωσε στα χέρια του 50 Cent, ο πρωταγωνιστής του, Maurice Murray. Ο 50 cent, υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, ότι ο Murray, ήταν σύμφωνος για την δημοσιοποιήση του video.

Η απόφαση του δικαστηρίου ωστόσο, απογοήτευσε τον 50 Cent, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

 

Σχετικά άρθρα