Χτίζουν… Σαντορίνη στην Τουρκία!

To ελληνικό νησί στην… Σμύρνη

Στη δημιουργία ενός μπλοκ κατοικιών στη Σμύρνη με το όνομα Σαντορίνη προχωρά Τούρκος κατασκευαστής, την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς από την ονομασία του έργου, Park Life Σαντορίνη (Park Yaşam Santorini), είναι εμπνευσμένη από την Σαντορίνη, το αγαπημένο νησί για διακοπές στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ο κατασκευαστής στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Βέβαια το συγκρότημα Σαντορίνη στη Σμύρνη δεν έχει καμία σχέση με το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Ενδεικτικό είναι πως στο κέντρο του συγκροτήματος ο κατασκευαστής έχει τοποθετήσει έναν παραδοσιακό μύλο (βέβαια παραπέμπει περισσότερο σε τοπίο Ολλανδίας).

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων. Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Το Park Life Σαντορίνη θα καταλαμβάνει μία έκταση 52 τετράγωνο με συγκροτήματα των 5 και 8 ορόφων.

Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.

 

Σχετικά άρθρα