Χτύπησε την πεθερά της μέχρι θανάτου

Τραγωδία στο Ναύπλιο

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκε σήμερα η 42χρονη που συνελήφθη στο Κρανίδι κατηγορούμενη ότι κτύπησε έως θανάτου την πεθερά της.

Ο Εισαγγελέας Ναυπλίου, λόγω αρμοδιότητας, διέταξε την μεταγωγή της στον ανακριτή Τρίπολης και αύριο το πρωί η 42χρονη θα προσαχθεί για ανάκριση, προκειμένου να απολογηθεί. Προσωρινά κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Σε βάρος της 42χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρίπολης, ενώ χθες το βράδυ οι αστυνομικοί το εκτέλεσαν και το συνέλαβαν.
Όσον αφορά στο ιστορικό της υπόθεσης, στα τέλη Ιουνίου του 2013 διεκομίσθη στο νοσοκομείο Τρίπολης χτυπημένη και σε κακή κατάσταση μια 94χρονη.

Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψε στο σπίτι της, όπου την επομένη ημέρα κατέληξε. Λόγω του αιφνιδίου θανάτου τη, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και ο ιατροδικαστής, στην έκθεσή του, ανέφερε ως πιθανή αιτία θανάτου της ηλικιωμένης τα χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Παράλληλα, κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν και ενοχοποιητικές μαρτυρίες σε βάρος της 42χρονης, που αναφέρουν ότι χτύπησε την πεθερά της.

Σχετικά άρθρα