Δ. Θεσσαλονίκης: Στολισμός και στα νοσοκομεία ενόψει Χριστουγέννων

Tι ανέφερε ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Φως και στολισμό σε κάθε σημείο του δήμου υποσχέθηκε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου το οποίο διεξάγεται μέσω τηλεδιάσκεψης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως ανέφερε αυτή την ζοφερή περίοδο έχει πολύ μεγάλη αξία να τηρηθούν όψεις και στοιχεία της κανονικής ζωής.

«Μέσα σε αυτό το κλίμα της πανδημίας και της τεράστιας πρόκλησης για κάθε κοινωνία, έχει αξία να καταφέρουμε να διατηρήσουμε όψεις και στοιχεία της κανονικής ζωής. Έχει αξία να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας. Να μην υποκύψουμε στον φόβο, να μην μας παραλύσει η αγωνία. Για τον λόγο αυτό θα προχωρήσουμε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης -με σύνεση και λογική- αλλά ταυτόχρονα με ισχυρή βούληση να στηρίξουμε την πόλη, να στηρίξουμε τους ανθρώπους της», σημείωσε ο κ. Ζέρβας

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα όλος ο στολισμός θα περάσει στην κυριότητα του δήμου μέσω χορηγιών ενώ θα τοποθετηθούν δέντρα και φάτνες σε κάθε κοινότητα.

Μάλιστα σημείωσε πως θα τοποθετηθεί εορταστικό διάκοσμος στα νοσοκομεία της πόλης όπου νοσηλεύονται συμπολίτες μας και γιατροί και νοσηλευτές δίνουν τη δική τους μάχη στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

Ακόμα θα δοθούν 5.500 πακέτα σε ευπαθείς ομάδες με είδη διατροφής, βιβλία, παιχνίδια, ενώ θα δοθούν και γεύματα σε αστέγους με καθημερινές εξορμήσεις από τη δημοτική αστυνομία και άλλα στελέχη του δήμου.

Σχετικά άρθρα