Δάγκωσε τον πρώην σύζυγό της επειδή ήταν με άλλη

Η περίεργη ιστορία που εκτυλίχθηκε στο Βόλο

Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους έγινε στο Βόλο όπου μια γυναίκα 33 ετών δάγκωσε τον πρώην σύζυγό της μόλις τον είδε με την νέα του σύντροφο.

Μια περίεργη ιστορία ήρθε χθες στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και αφορά μία 33χρονη γυναίκα από την Λάρισα και έναν 35χρονο από την πόλη του Βόλου. Μπορεί να μην συμβαίνει συχνά, αλλά η γυναίκα μόλις είδε τον πρώην σύζυγό της με νέα συνοδό του επιτέθηκε και τον δάγκωσε.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το συμβάν σημειώθηκε στις 2 Μαΐου 2020, όταν ο 35χρονος που διαμένει στην Αθήνα, επισκέφθηκε την πρώην σύζυγό του στον Βόλο, ώστε να περάσει χρόνο με το παιδί του. Ωστόσο συνοδευόταν από τη νέα του σύντροφο κάτι που έκανε έξαλλη την πρώην σύζυγό του.

Μόλις η 33χρονη τον είδε, τράβηξε προς το μέρος της το παιδί για να μην το πάρει και δάγκωσε τον άνδρα στο χέρι, εξυβρίζοντάς τον.

Για την ιστορία, η νεαρή γυναίκα, η οποία πλέον διαμένει μόνιμα στην Ελβετία καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

 

Σχετικά άρθρα