Δάντης: Σοκαριστικό ατύχημα πάνω στη σκηνή (video)

Η στιγμή που πέφτει από την πίστα την ώρα που τραγουδάει

Συγκλονίζει το βίντεο με το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στην πίστα, που ήταν γεμάτη από λουλούδια, έκανε μερικά βήματα και ξαφνικά έπεσε στο κενό μπροστά από στα πρώτα τραπέζια.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γλιτώσαμε από τα χειρότερα»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε από το ριαλιτι επιβίωσης και ενημέρωσε μέσω Instagram για το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης στη Θεσσαλονίκη, κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης, όταν ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του.

Η εμφάνιση του Χρήστου Δάντη αναβλήθηκε, ενώ λίγες ώρες μετά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε με νέα ανάρτηση, ευχαριστώντας όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του συντρόφου της.

«Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου.

Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμίσω γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για την συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σχετικά άρθρα