Δε βγαίνει φέτος το «Ράδιο Αρβύλα»

Αναβάλλεται ξανά η εκπομπή

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνουν οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» στον ΣΚΑΪ.

Οι δύο εκπομπές ήταν να βγουν στον αέρα τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Ωστόσο η έλευση του δεύτερου παιδιού του Αντώνη Κανάκη έφερε αναβολή στα σχέδια των υπευθύνων των δύο εκπομπών. Η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας ήταν η 18η Νοεμβρίου ωστόσο ούτε και τότε θα δούμε το «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star οι πρεμιέρες των δύο εκπομπών αναβάλλονται για το 2020. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφος θα βγουν κάποιες επετειακές εκπομπές μέσα στις γιορτές αλλά τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» μετατίθενται για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν όλη η latenight ζώνη του ΣΚΑΪ μετατίθεται για αργότερα κι ένας από τους λόγους είναι ο αυξημένος ανταγωνισμός.

«Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου ήταν γύρω στις 18 Νοεμβρίου, λίγο μετά από την άφιξη του πελαργού. Αυτή η προγραμματισμένη πρεμιέρα δε θα γίνει τότε. Ουσιαστικά θα έλεγα ότι πάει για πολύ αργότερα. Πάει για τον Γενάρη του 2020. Οι δυο εκπομπές θα ξεκινήσουν στα μέσα του Γενάρη και λίγο πριν, μέσα στις γιορτές θα δούμε τρεις special edition εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα. Αυτό γίνεται γιατί όλη η late night ζώνη του σταθμού που ήταν να ξεκινήσει το Νοέμβριο και σε αυτή ήταν και ο Θέμης Γεωργαντάς με το «After Dark», μετατίθεται για πιο μετά λόγω και του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει στη συγκεκριμένη ζώνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Πηγή: dailymedia

Σχετικά άρθρα