Δεκάδες ποδήλατα στα αζήτητα στην Ασφάλεια Βόλου!

Έκκληση στους ιδιοκτήτες ποδηλάτων που εκλάπησαν ή τα έχασαν απευθύνουν οι αστυνομικοί

Έκκληση στους ιδιοκτήτες ποδηλάτων που εκλάπησαν ή τα έχασαν απευθύνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου, ζητώντας τους να πάνε στον χώρο στάθμευσης του μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας για να αναγνωρίσουν κάποια από τα δεκάδες εγκαταλειμμένα ποδήλατα που έχουν βρεθεί κατά καιρούς!

Μια αποθήκη στο πάρκινγκ του κτιρίου έχει μετατραπεί σε… αποθήκη ποδηλάτων, καθώς έχουν μεταφερθεί εκεί γύρω στα 50 ποδήλατα που παρελήφθησαν από διάφορα σημεία του Βόλου. Άλλα είναι προϊόντα κλοπής και άλλα… ξεχασμένα από τους ιδιοκτήτες τους. Η Αστυνομική Διεύθυνση οφείλει να τα φυλάει για 12 μήνες, αλλά την ερχόμενη Παρασκευή θα παραδοθούν στον ΟΔΔΥ και θα βγουν σε πλειστηριασμό.

Γι’ αυτό, η Ασφάλεια καλεί όσους έχουν χάσει ποδήλατο να επισκεφθούν το κτίριο προσκομίζοντας αποδεικτικά στοιχεία, όπως η απόδειξη αγοράς όπου αναγράφεται και ο αριθμός πλαισίου ή, έστω, κάποια φωτογραφία, ώστε να τα παραλάβουν εφόσον τα αναγνωρίσουν. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι τα περισσότερα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σχετικά άρθρα

Πολεμικά ελικόπτερα στην Κω! (pic)

Ελληνικά στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χίουι» και «Απάτσι» έκαναν κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στον ουρανό της Κω την περασμένη Τρίτη προκαλώντας αναστάτωση σε όσους τα αντιλήφθηκαν, όταν με νοτιoανατολική πορεία πετούσαν σε χαμηλό ύψος, δίνοντας με τον πιο επιβλητικό τρόπο το στίγμα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα ελικόπτερα συμμετείχαν σε άσκηση των […]