Δεν μπορεί να κάνει σεξ λόγω μεγέθους!

Έχει μία σπάνια ασθένεια

Ίσως όλοι οι άνδρες να ήθελαν να υπερτερούν σε ένα συγκεκριμένο…. όργανο, καθώς ένα μεγάλο πέος αποτελεί γενικά προσόν. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για ένα 20χρονο άνδρα από την Κένυα, ο οποίος μάλλον καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά με αρνητικές συνέπειες.

Ο λόγος για τον Sorence Owiti Opiyo, έναν νέο άνδρα από την Κένυα, ο οποίος ζητεί την βοήθεια ιατρών και άλλων ειδικών σε όλον τον κόσμο για να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημά του και να μπορέσει κάποια στιγμή να αποκτήσει μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή και να κάνει οικογένεια.

Ο 20χρονος άνδρας πάσχει από μια σπάνια ασθένεια – τόσο σπάνια η οποία δεν έχει καν όνομα- που έχει ως συνέπεια το πέος του να είναι 10 φορές μεγαλύτερο (!) από αυτό του μέσου άνδρα.

Ο Sorence Owiti Opiyo έχασε τους γονείς του όταν ήταν μόλις πέντε ετών και λίγο καιρό μετά έμεινε με την γιαγιά του. Σε ηλικία 10 ετών άρχισε να παρατηρεί πρήξιμο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά ντρεπόταν να το πει στην γιαγιά του. Κάποια στιγμή, αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια, καθώς ήταν αδύνατον να κρύψει το πρόβλημά του.

Έλαβε ιατρική βοήθεια και αρχικά το πρόβλημα φάνηκε να υποχωρεί, αλλά λίγες μόνο εβδομάδες μετά, το πέος του άρχισε όχι απλώς να μεγαλώνει εξωπραγματικά, αλλά και και να παραμορφώνεται.

Σχετικά άρθρα