Δεν επιστρέφει τα χρήματα σε Ιβάν!

Η ελληνική κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες

Μεγάλο ερωτηματικό για τα χρήματα που έχουν εισπραχθεί από την κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες αφού πλέον πλέον ο διαγωνισμός δεν υφίσταται.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα του νόμου, πλέον ο διαγωνισμός είναι στο «αέρα». Αυτό δείχνει και η απόφαση της κυβέρνησης για την συγκρότηση του ΕΣΡ, που ψηφίστηκε μάλιστα από όλα σχεδόν τα κόμματα.

Όλα θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση για την παραχώρηση των αδειών, τον αριθμό των οποίων θα αποφασίσει μεν ο Νίκος Παππάς αλλά θα έχει γνώμη πλέον και το ΕΣΡ.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα typologies.gr τίθεται ευλόγως το ερώτημα τι θα γίνει με τα χρήματα που έχουν ήδη καταβάλει οι τέσσερις υπερθεματιστές, Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Μίνωας Κυριακού και Ιβάν Σαββίδης, αφού μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 85 εκατομμυρίων ευρώ!

Η ιστοσελίδα μάλιστα επικοινώνησε με υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή η οποία και απάντησε ότι δεν προβλέπεται η επιστροφή χρημάτων που έχουν καταβληθεί στο Δημόσιο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: Το Δημόσιο ποτέ δεν επιστρέφει χρήματα, ακόμη κι αν καταβλήθηκαν αχρεωστήτως. Τα λεφτά που έδωσαν οι τέσσερις θα συμψηφισθούν με οφειλές που έχουν στο Δημόσιο, π.χ. από φόρους, ΦΠΑ κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

Επενδύουν στον καφέ και στην τυρόπιτα

Ο ένας στους δέκα που αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στον επιχειρηματικό στίβο μεσούσης της οικονομικής κρίσης επιλέγει τον γνώριμο χώρο του εστιατορίου, της καφετέριας και του μπαρ. Είναι άκρως ενδεικτικό ότι οι υποψήφιοι επενδυτές δεν φαίνεται να πτοούνται ούτε από τον μεγάλο αριθμό των «λουκέτων» ούτε από την αίσθηση «κορεσμού» που επικρατεί στην […]

3 Σχόλια

  1. Με Μαρινάκη μέσα δε θα επιστρέψετε χρήματα;;;
    Και τι είναι το κράτος μπροστά σ΄ αυτόν!!!
    Εκτός κι αν επιστρέψετε μόνο τα του Μαρινάκη!!!
    Για όλα είστε ικανοί, κότες!

Comments are closed.