«Δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ!»

Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά για το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Η Τζίνα Αλιμόνου έσπασε τη σιωπή της κι εξήγησε πως έφτασε στο διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ενώ είπε στο περιοδικό Gala όλη την αλήθεια για τη διατροφή.

Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά για το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη: «Δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ»

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα και στον Διονύση Θανάσουλα για το διαζύγιό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει για το αν ήθελε να χωρίσει: «Όχι, δεν ήταν ποτέ αυτή η πρόθεση μου. Η πρόταση μου στον Παύλο – τον οποίο παρακάλεσα, για την ακρίβεια – ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα, γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για εμένα. Μετά από δυο χρόνια παραμονής στο Κονέκτικατ της Αμερικής συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι το μέρος που θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου».

Η ίδια εξήγησε πως δεν ήθελε να μείνει στο Κονέκτικατ, ωστόσο όταν το ανέφερε στον σύζυγό της δέχτηκε επίθεση και εξώδικα: «Τότε κατάλαβα ότι ήταν οικεία για τον Παύλο η στάση να συνδυαλέγεται νομικά ακόμη και για τα οικογενειακά του θέματα», είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για τα δικαστήρια: «Κέρδισα και τα τρία δικαστήρια που έγιναν, μετά από πάρα πολύ αγώνα», ωστόσο η περιπέτεια δεν τελείωσε εκεί κι ανέφερε για τη διατροφή:

«Μακάρι να ήταν έτσι, γιατί θα μπορούσα και εγώ να προσφέρω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου, αλλά δυστυχώς ο Παύλος μέχρι στιγμής δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση και δεν καταβάλει ούτε ένα ευρώ από τη διατροφή που επιδικάστηκε. Δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ κι εγώ καλούμαι να υποστηρίξω εξ ολολκλήρου την οικογένεια μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη.

Σχετικά άρθρα