Δεν πήγε στο Survivor την τελευταία στιγμή

Γνωστή τραγουδίστρια έχασε την ευκαιρία

Τα είχαν συμφωνήσει, έδωσαν τα χέρια, αλλά την άφησαν έξω από το παιχνίδι…
Η Ελευθερία Ελευθερίου εξήγησε στη Σάσα Σταμάτη πως βρέθηκε εκτός Survivor, ενώ είχε συμφωνήσει τα πάντα με την παραγωγή!

«Μου έγινε πρόταση για το πρώτο κάστινγκ που έγινε για το Survivor, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να το κάνω. Μετά μου έγινε πρόταση για δεύτερη φορά. Κι εκεί που τα συμφωνήσαμε και είπαμε το ναι και θα προχωρούσαμε κανονικά, με την εξέλιξη του παιχνιδιού δεν τα έφερε έτσι όπως το περίμεναν και αυτοί και εμείς.

Εγώ ήθελα πάρα πολύ να το κάνω από την αρχή. Πάρα πολλοί στο χώρο της δουλειάς μας ήταν αρνητικοί. Εγώ δεν ήμουν αρνητική», εξομολογείται η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σχετικά άρθρα

Οι Άγγλοι προκαλούν!

«Τα Μάρμαρα μας ανήκουν κυρία Κλούνεϊ», ξεκαθαρίζει απευθυνόμενη στην σύζυγο του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού και γνωστή δικηγόρο η βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία σε νέο δημοσίευμά της για την επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν στην χώρα μας, εξαπολύει επίθεση στην Ελλάδα για τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Κι όμως, ο δημοσιογράφος Τζέρεμι Πάξμαν δεν διστάζει να αναφέρει […]

Άνθιμος: Απειλούν τη ζωή μου

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος δημοσιοποιώντας πληροφορίες ότι υπάρχει πιθανή απειλή κατά της σωματικής του ακεραιότητας. Το θέμα αναδεικνύει με λεπτομέρειες στην κυριακάτικη έκδοσή της η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Αγγελιοφόρος». Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και […]