Στην Αχαΐα μπήκαν σε φέρετρα!

Άλλη μια απίστευτη κατάσταση στην Ελλάδα!

Μια μακάβρια… παράσταση διαμαρτυρίας έλαβε χώρα το πρωί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Συγκεκριμένα, το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Αχαΐας, εργαζόμενοι του δήμου στον τομέα της καθαριότητας και οδηγοί απορριμματοφόρων και εργαζόμενοι μετάλλου διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότητησης στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Όπως λένε, η αύξηση των ορίων στρώνει το έδαφος για δουλειά έως το θάνατό τους! «Δεν μπορούμε να δουλεύουμε ως τα 67 μας χρόνια σε τέτοιες άσχημες συνθήκες για την υγεία μας. Θέλουν να μας πεθάνουν μια ώρα αρχύτερα», τονίζουν, ενώ μπήκαν στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης, Γ. Παναγιωτόπουλου, με φέρετρα, που συμβολίζουν τον θάνατό τους, λόγω όλων των παραπάνω συνθηκών.
«Εάν η κυβέρνηση περάσει τη διάταξη, τελειώσαμε!», υποστηρίζουν, για να προσθέσουν πως θα κλιμακώσουν τους αγώνες τους και την αντίστασή τους στα βάρβαρα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία, όπως λένε, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.

Σχετικά άρθρα