Διαδήλωση στην Τουρκία κατά της Ελλάδας!

Έξω από μεγάλο τουριστικό πρακτορείο

Την πρωτόγνωρη αυτή διαδήλωση έξω από το πρακτορείο «Etstur» οργάνωσε ο σύμβουλος της αρχηγού του Καλού Κόμματος, ο Βεντάτ Γενερέρ
Διαδήλωση κατά της Ελλάδας έξω από το μεγαλύτερο τουριστικό πρακτορείο της Τουρκίας, το οποίο ανήκει στον υπουργό Τουρισμού, Μεχμέτ Ερσόι, πραγματοποίησαν μέλη του ακροδεξιού Καλού Κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, με αίτημα οι Τούρκοι τουρίστες να σταματήσουν να πηγαίνουν για διακοπές στα νησιά του Αιγαίου και να προτιμούν τη Δυτική Θράκη.

Την πρωτόγνωρη αυτή διαδήλωση έξω από το πρακτορείο «Etstur» οργάνωσε ο σύμβουλος της αρχηγού του κόμματος, Βεντάτ Γενερέρ, ως αντίδραση στην παράνομη κατοχή 18 «τουρκικών» νησιών του Αιγαίου από την Ελλάδα.

Στη διαδήλωση έλαβαν μέρος αρκετά μέλη του Καλού Κόμματος, ενώ στη διακήρυξη που εξέδωσαν έπειτα καταδικάζουν την τακτική διοργάνωση εδώ και μήνες από το συγκεκριμένο πρακτορείο (ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Τούρκος υπουργός Τουρισμού, Μεχμέτ Ερσόι) κρουαζιέρας σε νησιά στο Αιγαίο, που -σύμφωνα με τους εθνικιστές- ανήκουν στην Τουρκία.

«Ήρθαμε εδώ σήμερα για να απευθύνουμε μια έκκληση στον τουρκικό λαό. Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα από τότε που συστήθηκε η τρομοκρατική οργάνωση ΡΚΚ είναι ένα από τα κράτη που την υποστηρίζουν και την προστατεύουν. Και όχι μόνο τους Κούρδους, αλλά έπειτα άρχισαν να προστατεύουν και τους γκιουλενιστές. Μέχρι σήμερα, παρά τις συμφωνίες μεταξύ μας, δεν έχουν εκδώσει ούτε έναν τρομοκράτη. Η ελληνική εχθρότητα δεν έχει τελειωμό. Η ελληνική Βουλή στην επέτειο της ελληνικής εισβολής στη Σμύρνη στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 ποινικοποίησε την άρνηση της “Γενοκτονίας των Αρμενίων και των Ποντίων”. Διαμαρτυρόμαστε, επομένως, ενάντια στην κατοχή των νησιών του Αιγαίου από την Ελλάδα, που κατά μεγάλο μέρος εξαρτώνται οικονομικά από τους Τούρκους τουρίστες, ενώ παράλληλα η Ελλάδα δείχνει πάντα εχθρική στάση. Έχει κάνει το Αιγαίο δική της θάλασσα και από 2004 κατέχει 18 τουρκικά νησιά και εγκαθιστά εκεί ακόμη και στρατεύματα» ανέφερε ο επικεφαλής της διαδήλωσης, ο οποίος συμβούλευσε αντίστοιχα τους Τούρκους τουρίστες να προτιμούν για τις διακοπές τους τη Δυτική Θράκη, ενισχύοντας οικονομικά τα «τουρκικά» καταστήματα και τις εκεί «τουρκικές» επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Σχετικά άρθρα